Chinchillautställning och Chinchillaagility

Spread the love

Inte alla som vet det – men det finns utställning för chinchillor också! Och jag tycker att det är så kul att allt fler ställer ut sina chinchillor. Det höjer statusen på dem och visar hur fantastiska sällskapsdjur dem är och att de är inte till för produktion för pälsar osv (är starkt emot sån produktion!).

Kom dit runt 8 tiden, glad att jag hade nära denna gången. Första gången jag ställde ut mina ena chinchilla. Fyra av fem kom vi, men ändå bra kritik och bra poäng, så nöjd ändå. Bättre lycka nästa gång – när han inte är i fällning ❤
Vi testade även på chinchilla-agility. Första två hindrena gick superbra, full fart, men sedan kom vi till slalomen… Annan historia haha! Och sista hindret var med sådär tyckte han, men gick bra ändå för att vara första gången. Övning ger färdighet! Jag var hemma runt halv 7 tiden tror jag. Men var rolig härlig dag och mycket prat och skratt ❤ Och SCAF är en härlig klubb och sån gemenskap på utställningar och så. Man känner att man kommer med in i gänget med en gång! Sånt är viktigt tycker jag och så himla härligt ❤

Syrran tog lite bilder med, som ni kan se här nedan. Min älskade Luddtussen Dragon ❤
Tänk att man kan bli så fäst vid dessa små liven, chinchilla var ett djur jag inte trodde jag skulle fastna vi men oj så fel jag hade! Är så såld ❤

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.