Denna helgen

Spread the love

Helgen har varit toppen! I Fredags kom Trollets ägare och hälsade på honom och oss 🙂 Superkul! 🙂 Och i lördags var vi och bowlade med syrran, ena kusinen samt två kompisar till syrran. Efteråt åkte vi och käkade lite. Roligt hade vi, mycket skratt och prat! Måste vi definitivt göra om. Men guuud, vad trött jag var sen haha! Jag däckade i bilen sista 30 min hem, jag somnar aldrig i bil annars. Jag kände mig bakis dagen efter trots att jag inte druckit. Tja är väl jag i ett nötskal skulle jag tro hehe 🙂

_DSC0049Min Messi <3

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Denna helgen

 1. Elin Eurén skriver:

  tro jag kan bli så där trött i bland men jag har haft körkort sedan 1999 så jag får faktiskt i bland köra hem från sådana familjetillställningar till mina föräldrar eller delsträckor, gör jag det inte brukar jag också däcka om det blir stimmigt när många träffas. Har julaftonen i minnet då vi var nog 20 talet personer i min syrras familjs hus, kom i håg att jag somnade i bilen då på väg hem till pappa.

  • djurfamiljen skriver:

   Ja det kan ta mycket på en ibland, jag känner mig ofta ”bakis” dagen efter trots att jag inte druckit haha! 😛
   Konstiga är, när jag jobbat, känns det inte likadant 😛

Kommentarer inaktiverade.