Lever i en mardröm

Spread the love

Idag fick vår älskade Lillan somna in.
Lever i en mardröm just nu!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lever i en mardröm

  1. Elin Eurén skriver:

    Beklagar förlusten av din kanin lillan, oavsett djur så gör de tassavtryck i våra minnen. Jag har tassavtryck av en mycket älskad katt som jag nog kommer minnas och sakna till döddagar då jag får träffa henne igen. förstår att det känns tungt nu men efter en tid försvinner lite av den akuta sorgen saknaden kommer nog finnas där under en lång tid. Det är fyra år sedan min katt Lussan gick över regnbågsbrin på grund av cancer och jag kan sakna henne i bland helt oväntat fortfarande. Jag ska bli kattmatte igen men ingen kan ta bort tassavtrycket från min Lussan.styrke kram

Kommentarer inaktiverade.