”Älskar du inte dina kaniner lika mycket?”

Spread the love

Fick höra för någon dag sedan ”älskar inte du dina kaniner lika mycket?” bara för att jag lägger upp mer på vissa. Jo jag älskar mina lika mycket men vissa kaniner sätter sig ändå lite extra så att säga. Svårt att ”undvika” och tror att alla som har flera kaniner just känner lite extra för vissa av kaninerna. Men jag älskar dem lika mycket.

Vissa kaniner klickar man mer med också än med andra men betyder inte att man älskar dem mindre och bryr sig om dem mindre. Alla är lika betydelsefulla, alla får samma kärlek och omvårdnad, anpassat efter varje kanin. Vissa är till exempel med sociala och vill umgås mer, ja då får de göra det. Vissa gillar att gå sele i skogen andra inte ja då får dem göra det.

8 april 2015 156

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.