Ibland kan de skrämma livet ur en!

Spread the love
Dessa hundar ibland, kan skrämma livet ur en!
Var i skogen, och skulle byta koppel mellan Roxy & Happy så att Happy fick springa lite i långlinan också. Precis när jag ska byta så sticker Happy och det kommer en störtskur med regn/hagel. Jag ropade och ropade men ingen Happy. Då ringer svärmor och frågade vad jag gjorde. Letar efter Happy sa jag. Hon är här, på vår altan fick jag till svar. Svärmor och hennes man bor bara några hundra meter från där Happy stack. Tur att hon stack dit! Måste blivit rädd av det plötsliga regnet. Var rädd att jag inte skulle hitta henne! De är snabba ibland, de små hundarna….
Sällskapade med grannen när vi gick från svärmor, hon kom ridandes och skulle åt samma håll så Roxy & Happy fick öva på att vara bredvid hästen först när vi pratade hos svärmor men även när vi gick hem, ingen lång sträcka bara 0,5 km men bättre än inget och de skötte sig kanon! Bra att träna med en häst som inte bryr sig om dem heller 🙂 Så stolt över dem. Vi gick en runda till sen så nu har jag trötta och nöjda hundar 😀 Lillan har fått en ensam runda upp i skogen, så hon är trött och nöjd hon med 😀
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.