Julfirande

Spread the love

Julafton var toppen, fram till på kvällen, då hittade jag älskade Lotus död 🙁 Fyra år gammal, kom plötsligt :/ Gissar något med hjärtat eller hjärnblödning eller liknande med tanke på hur himla fort det gick. Så nu blir det att söka kompis till Ferrari också 🙁 Blir först och främst till honom före Milly med tanke på att marsvin ska ha sällskap och klarar sig sämre utan vän än kaniner. Men känns inte kul 🙁 Var samma visa förra året men då sällskap till Lotus. Men Blixten som gick bort då var gammal så var mer väntat.

Vädret är fint idag i alla fall. Soligt men kallt. Och dagen till ära började Roxy löpa också xD Såklart 😉23 december 2014 025 23 december 2014 297Bilderna är från dagen före julafton. Men ingen snö här inte 🙁

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.