Letar kanin för fullt!

Spread the love

Milly vill ha sällskap men hon kan inte bo med någon av dem två paren jag har här hemma. Men svårt vid denna årstiden att hitta och ta hit en okasterad hane och kastrera går ju inte vid denna årstiden heller (bor ute nämligen). Kollar blocket och olika sidor dagligen, de jag verkligen fastnat för har varit långt borta och visst transport brukar gå att lösa men om det inte fungerar med Milly blir det så lång transport tillbaka 🙁 Och unge på 8 veckor vill jag inte sätta med en vuxen. Så tja leta leta 🙂
Om ni vet någon så hör av er! Ej långhårig eller över 3 kg (ev högre vikt går beroende på hur pass högre samt storlek på kaninen).

Jag finns i Blekinge men vissa delar av Kronoberg och Skåne går bra samt Kalmarområdet 🙂

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.