Ny vecka – Nya möjligheter!

Spread the love

Hoppas ni haft en bra helg! Min har varit hyfsad. Just nu känns det som att någon kört över mig med ett tåg eller något i kroppen. Helt slut. Sitter och försöker äta lite nu, inte direkt haft någon aptit i helgen till & från, speciellt inte igår hmm.

Dagen kommer bli tung och jobbig idag som den är, begravning. Jag kommer dock inte gå dit, känner att jag inte fixar det, är min sambos farmor som ska begravas. Tungt och när jag inte mår bra i kroppen så blir det ännu värre att gå dit, jag är väldigt känslig av mig i kropp och knopp så kändes bättre att vara hemma och min sambo förstod mig också. Har världens bästa sambo! <3 Så idag ska vi bara rå om varandra sen när han kommer hem, får skämma bort honom lite 🙂 <325 oktober 2014 134Vilka lusiga ögon Fia fick på bilden xD Såna ögon har hon inte IRL 😉

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.