Mycket som har hänt senaste veckan!

Spread the love

Förra torsdagen, vid 10 tiden på kvällen, lyckades jag klämma mitt pekfinger på vänsterhanden i dörren, så min pojkvän fick köra mig akut till sjukhuset. Där fick jag smärtstillande och något mot illamåendet.Dem tog även blodprov, gav mig två bedövande sprutor i fingret och sedan sköljde dem det och gjorde rent. Fick skicka mig vidare till akuten på ett större sjukhus ca 40 min bort med ambulansen för röngen och att sy. Äta antibiotika i 10 dagar nu ska jag göra. Sedan smällde vi med ett råddjur på fredagmorgonen när jag, mamma och syrran körde hem från sjukan (min pojkvän hade kört hem på natten, för hundens skull).

Sedan på helgen upptäcker jag att 3 höns är döda och resten borta. Såg ut som ett slagfält, förmodligen en räv eller mård som varit där:( Så nu är det bara våra 2 kycklingar kvar. Suck.

Sedan på måndagen var jag på återbesök med fingret. Läker bra sa dem, ska ta bort stygnen nu på tisdag.
Sedan kommer jag bara ha internet till & från närmaste tiden. Suck säger jag bara.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.